Aplikácia normy STN EN ISO 14051:2012 vo vybranom podniku - Lacko, Roman, 1988-
Väčšina podnikov pristúpila, respektíve pristupuje k zlepšovaniu situácie a efektívnosti vo vnútri podniku pomocou procesného prístupu. Najmä vďaka vypracovaným postupom k riadeniu pomocou integrovaných systémov manažérstva kvality, sa tento prístup môže naplno rozvíjať. Ak už sú spomínané integrované systémy manaţérstva kvality, tak treba podotknúť, že podnik integruje jeho manažérske systémy a tým získava komparatívnu výhodu v symbióze so značnou synergiou. Ak chceme ponúknuť odberateľom kvalitný produkt, tak sa nestačí zamerať na jeho vzhľad, jeho inovatívnosť a pod., ale je nutné prispôsobiť transformačný proces podniku tak, aby všetky postupy a procesy v podniku boli kvalitné, a nielen v podniku, ale aj mimo podniku, najmä zo strany odberateľov a distribučných spoločností. Jedným z takýchto prístupov, ktoré naznačujú rozdiely medzi nákladmi v bežnom účtovníckom vnímaní a tzv. modernom vnímaní všetkých okolností, ktoré do procesu vstupujú je norma STN EN ISO 14 051:2012.