Virtuálne podnikanie a virtuálny podnik - Kádárová, Jaroslava
Pojem virtualita. Tri základné rozmery virtuality. Virtuálny podnik. Prechod od tradičného k virtuálnemu podniku. Organizačný prístup virtuálneho podnikania. Porovnanie piatich koncepcií virtuálnej organizácie.