Multikriteriální zhodnocení ekonomické úrovně Japonska a Číny v návaznosti na teritoriální spor o ostrovy Senkaku - Heczková, Markéta
Makroekonomická situácia v Japonsku a Číne. Hodnotenie ich súčasnej ekonomickej situácie.