Ako von zo začarovaného kruhu? - Halbrštát, Jiří
Problémy mladých ľudí zapojiť sa do trhu práce. Disparita medzi absolventmi opúšťajúcimi školy a požiadavkami zamestnávateľov. Najťažšie obsaditeľné pozície a pozície na ústupe. Motivácia a talenty.