Vývoj ekonomického myšlení a manažerských přístupů v oblasti zvyšování výkonnosti - Batcar, Petr
Pohľad na vývoj ekonomického myslenia a manažérskych prístupov súvisiacich so zyšovaním výkonnosti a ekonomickým rastom.