Vzdelávanie a vzdelávacia politika - Vidová, Jarmila, 1967-
Európska vzdelávacia politika. Investície do vzdelávania a sociálny status. Vývoj počtu vysokoškolských absolventov 2000-2010 (EÚ, USA, Japonsko) - vývoj verejných výdavkov na vzdelávanie. Ročné výdavky na študenta.