Daňové stimuly verzus podpora zamestnanosti v SR - Schultzová, Anna
Daňové stimuly, daňové úľavy a ich vplyv na zamestnanosť v SR. Názory na poskytovanie daňových stimulov vo forme daňových úľav. Vplyv daňových úľav na tvorbu nových pracovných miest v SR – výber troch krajov.