Sociální spravedlnost pro sociální práci - Jinek, Jakub
Súvislosť medzi pojmami sociálna spravodlivosť a sociálna práca. Sociálny štát - spravodlivosť a formalizácia pomoci. Dilemy, ktoré sú charakteristické pri vykonávaní praxe sociálneho pracovníka.