Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Procesy súvisiace so zodpovednosťami a oprávneniami, s pozíciou a úlohami predstaviteľov manažmentu - dôležitých postáv v manažérskych systémoch.