Uplatňovanie zásielkového predaja v rámci krajín Európskej únie - Válek, Juraj, 1981-
Priblíženie problematiky zásielkového predaja v celoeurópskom meradle (s dôrazom na SR), ktorá sa tiež stáva predmetom pri daňových podvodoch v celej EÚ. Harmonizácia DPH v rámci EÚ. Limity platné v krajinách EÚ pre zásielkový predaj. Pravidlá dodania pri zásielkovom predaji v SR.