Role osobnosti a edukace pro kompetence sociálních pracovníků - Pajmová, Martina
Súčasná problematika kompetencií sociálnych pracovníkov v ČR. Proces a rozvoj odborného vzdelávania, najmä praktické využitie zručností, ktoré je v značnej miere determinované osobnosťou sociálneho pracovníka.