Exekučný poriadok: vylepšenia z roku 2014 - Bystrická, Katarína
Novely Exekučného poriadku zo 4. septembra 2013 a z 1. apríla 2014 priniesli žiaduce novinky v právach veriteľov a dlžníkov a v povinnostiach exekútorov.