Konkurz a reštrukturalizácia, alebo: kedy sa firma dá zachrániť
Z pohľadu bežnej praxe nie sú konkurzy a reštrukturalizácie v podnikaní nič nové. Avšak súčasná spoločenská a politická situácia spôsobila, že sa o tejto téme začalo hovoriť viac. Mnohí o nich nemajú presnú predstavu až dovtedy, kým sa ich to bytostne netýka. A to už je väčšinou neskoro.