Nové pohľady na podnikové IT systémy - Šenkery, Ľuboš
Vývoj informačných technológií ide neustále dopredu. Približne každých sedem až desať rokov prichádza zlom, kedy nastáva nielen zmena v kvantite, ale zároveň aj v kvalite. Za posledné roky to bol vznik sociálnych sietí a nástup inteligentných telefónov, s ktorými súvisí aj technológia BIG Data.