Fejk - Žitňanský, Eduard
Obchodovanie s fejkami (z anglického fake, čo znamená napodobenina, falzifikát). Najviac falzifikátov z importu. Porušenie práva duševného vlastníctva. Najviac napodobenín z Číny. Najčastejšie zneužívané značky. Nebezpečné lieky.