Behaviorálne testy - Reháková, Helena
Päť faktorov skúmania osobnosti (otvorenosť, svedomitosť, extroverzia, pohodovosť a neurotizmus), ktoré sa snažia odhadnúť pravdepodobné správanie a výkonnosť človeka na pracovnom mieste. Mapovanie ľudského správania pomocou behaviorálnych testov a ich rôzne využitie vo firmách.