Švédsko po parlamentních volbách v roce 2014: návrat levice k moci - Brunclík, Miloš
Výsledky parlamentných volieb vo Švédsku. Úspech švédskych demokratov. Priebeh volebnej kampane. Nová vládna koalícia.