Parlamentní volby v Bulharsku: Naděje anebo zklamání? - Strnad, Vladislav
Parlamentné voľby v Bulharsku. Súčasná situácia v Bulharsku. Zahraničná politika v programoch politických strán. Postoj ku strane tureckej menšiny. Charakteristika hlavných bulharských strán.