Quo vadis, Libye? - Kaleta, Ondřej
Nádeje na zlepšenie pomerov v Líbyi sa nenaplnili. Boje ozbrojených skupín, ktoré v roku 2011 pomáhali zvrhnúť vtedajší autoritársky režim. Paralyzovaný politický systém. Záujem Európskej únie o stabilné a pokiaľ možno demokratické usporiadanie Líbye. Migrácia a energetika. Hľadanie najmenej zlých riešení.