"Naozaj? Ako vieš?" ako pokrivené vnímanie zvyšuje stres a chybovosť - Reháková, Helena
Manažérske rozhodovanie, racionálny a emocionálny prístup riešenia situácií. Zdravá a nezdravá miera stresu. Zovšeobecňované vnímanie problému a formy pokriveného myslenia.