Ako si neodradiť tých najlepších? - Burger, Ivan
Možnosti ako motivovať a stabilizovať najlepších pracovníkov. Poskytovanie pracovných a profesných príležitostí. Výkonnosť, užitočnosť, spoľahlivosť a odmeňovanie.