Modelovanie procesov ako komunikačný nástroj - Ondrášová, Iveta
Vybrané aspekty informatizácie na univerzitách. Efektívne využitie dostupných nástrojov IKT v pedagogike a konkrétne nástrojov na modelovanie procesov. V príspevku je uvedená pozitívna skúsenosť z využitia procesných modelov vo výuke prípadových štúdií na ERP systémoch v rámci manažérskej informatiky na Ekonomickej univerzite v Bratislave.