Podmienky pre pôsobenie firiem závisia od lokality - Doležal, F.
Regionálne rozdiely a ekonomický rast v regiónoch Slovenska. Investície do činností a odvetví. Najbohatší a najchudobnejší región, štruktúra ekonomiky a výkonnosť regiónov.