Zostavenie prehľadu peňažných tokov podľa platnej právnej úpravy podnikateľov v SR - Sklenka, Miloš
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Postup pri zostavovaní prehľadu peňažných tokov na praktickom príklade.