Nový rozmer marketingového riadenia - meranie výkonnosti marketingu v organizaciácii - Pajtinková - Bartáková, Gabriela
Marketingová výkonnosť, oblasti je prejavovania. Hodnotenie marketingovej výkonnosti. Ukazovatele hodnotenia výkonnosti komunikačnej stratégie organizácie. Súbor prvkov tvoriacich systém pre hodnotenie výkonnosti marketingového riadenia v organizácii.