Einige Bemerkungen zur Norm des Deutschen - Adamcová, Lívia
Spisovný nemecký jazyk a jeho dve základné formy – písaná a hovorená forma. Vývinové tendencie kodifikovanej nemčiny a popis jej základných foriem – štandard, mestské a regionálne dialekty a. i.