Zamestnateľnosť absolventov škôl a význam "soft skills" v praxi - Kolláriková, Tímea
Teoretické prístupy k charakteristike "soft skills" v rámci prierezových zručností. Dôležitosť "soft skills" v rámci zamestnateľnosti absolventov škôl. "Soft skills" ako dôležité determinanty úspechu v sociálnom podnikaní.