Spoločné usporiadanie podľa IFRS - Hornická, Renáta, 1977-
Vymedzenie a klasifikácia spoločných usporiadaní podľa IFRS 11, uvedenie spôsobu ich účtovného zobrazenia a rozdiley v porovnaní s IAS 31. Ciele IFRS 11 a úprava účtovného vykazovania.