Human capital and knowledge society - Antalová, Mária, 1952-
Identifikácia základných charakteristík znalostného pracovníka a návrh kompetenčného modelu so zameraním na jeho osobnú, individuálnu, sociálnu a spoločenskú spôsobilosť.