Audit v zdravotných poisťovniach - Juhászová, Zuzana, 1970-
Správa audítora na audit v zdravotnej poisťovni za obdobie posledných troch rokov a jej vypovedacia schopnosť pre používateľov údajov z účtovnej závierky.