Aplikácia ISA pri audite v malých a stredných podnikoch - Kareš, Ladislav
Audit účtovných závierok malých a stredných spoločností. Individuálne podmienky každého auditu. Zostavenie účtovnej závierky v súvislosti s platným rámcom finančného vykazovania. Ciele a stanoviská auditu účtovnej závierky.