How to Measure Short Term Economic Impacts of Universities? - Rehák, Štefan, 1974-
Kalkulácia multiplikátora lokálneho ekonomického vplyvu na základe analýz príjmov a výdavkov. Metodologické základy analýz krátkodobých dopadov univerzity na ekonomiku oblasti.