Príspevky - významný zdroj financovania neziskových organizácií - Kordošová, Alena, 1970-
Zabezpečenie viaczdrojovosti a alternatívne formy financovania neziskových organizácií na Slovensku v súčasnosti. Rôznorodosť a vývoj finančných zdrojov v neziskových organizáciách.