Komparácia existujúcich a nadobudnutých vedomostí - Mrázová, Mária
Využitie formy pretestu a posttestu na porovnanie stupňa ovládania gramatiky nemeckého jazyka, s ktorou prichádzajú študenti na Ekonomickú univerzitu v Bratislave, s úrovňou dosiahnutou po realizácii výučby gramatiky pomocou skrípt „Prehľad nemeckej gramatiky s cvičeniami“. Štatistické zhodnotenie kvality ovládania nemeckého jazyka pred a po uskutočnení výučby.