Zo skúseností lektora slovenského jazyka vo Francúzsku - Lapšanský, Ladislav
Skúsenosti lektora slovenského jazyka z viacročného pôsobenia vo Francúzsku. Vyjadrenie názoru na jeho vlastné, ale aj vedľajšie funkcie. Náčrt niektorých hlavných funkcií lektorátu, žiaľ, v stave jeho zániku.