Slovenčina ako cudzí jazyk v Chorvátsku a vo Francúzsku - Melušová, Elena, 1953-
Vyučovanie slovenčiny v Chorvátsku. Slovenčina vo frankofónnom prostredí. Metódy vyučovania podľa jazykovej pokročilosti.