Rozvoj a integrace krátkodobých trhů OTE - Chemišinec, Igor
Organizované krátkodobé trhy v Českej republike. Význam krátkodobého obchodovania s energetickými komoditami, konkrétne s elektrinou a plynom. Integrácia trhov v Európe.