Elektronická prezentácia - odporúčania k tvorbe dobrej prezentácie - Gašperanová, Agneša
Najdôležitejšie tipy a postupy pri vytváraní kvalitnej elektronickej prezentácie. Obsah, štruktúra prezentácie a prezentačné prostriedky, napríklad MS PowerPoint. Najčastejšie chyby prezentácií.