Digitálna diplomacia: využitie informačno-komunikačných technológií v diplomatickej praxi - Kyška, Roland
Príspevok prispieva k diskurzu o definičnom vymedzení pojmu digitálna diplomacia (synonymicky diplomacia 2.0, či eDiplomacia), ako i k diskusii o využívaní IKT v súčasnej diplomatickej praxi.