Innovation and inequality - how to increase innovation to combat inequalities in Europe? - Rievajová, Eva
Nerovnosť rozvoja v súvislosti s finančnou nestabilitou zdrojov a prelievaním technologických zmien a inovačných tendencií. Riešenia potláčajúce nerovnosť využitím vedy, technológie a inovácií.