Analýza hrubého domáceho produktu a jeho faktorov na Slovensku podľa klasifikácie SK NACE - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Problém využitia pyramidálneho modelu na ekonomickú analýzu ekonomiky SR, a to na agregovanej úrovni a aj na dezagregovanej úrovni podľa NACE skupín.