Vykazovanie informácií o štruktúre a riadení rizík v účtovnej závierke poisťovne - Meluchová, Jitka, 1965-
Povinnosť poisťovní informovať vo svojej účtovnej závierke o štruktúre a riadení rizík, ktoré podstupuje pri vykonávaní poisťovacej a zaisťovacej činnosti. Strategické oblasti ekonomickej prosperity a trvalo udržateľného rastu poisťovní. Kľúčové informácie finančného zdravia a solventnosti poisťovní.