Požiadavky na vykazovanie nefinančných informácií - Mokošová, Daša, 1979-
Princípy nefinančných informácií vykazovaných vo výročných správach niektorých účtovných jednotiek. Legislatívne uznesenie Európskeho parlamentu a Rady o zverejňovaní nefinančných informácií.