Online financial learning as an innovative educational tool efficacious for students - Sabadošová, Ľubica, 1976-
Vývoj zadlženia slovenského obyvateľstva. Rozvoj finančnej gramotnosti študentov v záujme ich ochrany pred zadlžením. Politika vzdelávacích poplatkov a študentských pôžičiek v SR a vo svete.