[Podnikateľské rozhodovanie] - Záležáková, Eliška
Recenzia na vysokoškolský učebný text, ktorý je určený ako základná štúdijná literatúra na semináre z predmetu Podnikateľské rozhodovanie. Skriptá opisujú a poukazujú na súčasné vzdelávanie potreby v oblasti podnikateľského rozhodovania