Dobré scénáře, ale neznáme provedení - Geussová, Milena
Črty smerovania klimaticko-energetickej politiky krajín EÚ do roku 2030. Problém energetickej bezpečnosti a zároveň konkurencieschopnosti. Predstava Európskej energetickej únie.