Jazyk obchodných rokovaní - Helmová, Milena, 1954-
Kolokácie v jazyku obchodných rokovaní. Komunikačné techniky obchodných rokovaní. Technika kladenia otázok. Technika argumentácie a protiargumentácie. Manipulovanie.