Efektívna komunikácia v obchodnom prostredí - Pápaiová, Adriana
Komunikácia v obchodnom prostredí. Efektívna komunikácia. Princípy efektívnej komunikácie. Bariéry efektívnej komunikácie. Zlepšenie efektívnosti komunikácie.