Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka platná pre roky 2014 aj 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Základ dane, resp. čiastkový základ dane je možné znížiť o nezdaniteľné časti základu dane (pre rok 2014 aj 2015 je na úrovni 198,09 eura).