Zmeny účtovného zobrazenia finančného prenájmu v účtovníctve od 1.1.2014 - Szászová, Renáta
Finančný prenájom predstavuje jeden zo spôsobov obstarania dlhodobého hmotného majetku účtovnej jednotky. Účty časového rozlišovania v prípade opakujúceho sa plnenia a suma časového rozlišovania. Novela zákona o účtovníctve platná od 1.1.2014.